Partnerek

A Junior Achievement Magyarországról

A Junior Achievement Magyarország (JAM) a Junior Achievement Worldwide tagja, 1993 óta működik Magyarországon. Jelenleg az ország 190 településén több mint 40 ezer diák vesz részt az általuk szervezett és fejlesztett huszonkét gazdasági program valamelyikében. A JAM küldetése, hogy az üzleti élet szereplőivel együttműködve olyan programokat kínáljon a tanulóknak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megismerkedjenek a vállalkozások világával, az üzleti élet alapjaival. Az alapítvány munkatársai bíznak abban, hogy a programokon részt vevő tanulók az üzleti közösség felelős tagjaivá válnak a jövőben. További információ: http://www.ejam.hu/

A Citi Magyarországról

A Citi Magyarország több mint 30 éve kínál innovatív megoldásokat ügyfeleinek a hazai bankpiacon. Napjainkban világszínvonalú termékek széles körével szolgálja ki, nagyvállalati, kis- és középvállalati multinacionális vállalati, pénzügyi intézményi, valamint állami szektorbeli ügyfeleit Magyarországon. A 2005-ben létesített budapesti Citi Szolgáltató központban jelenleg több mint 1700 szakember nyújt többféle szolgáltatást a technológia, az üzleti adminisztráció, a pénzügy, a kockázatkezelés és kontroll területein az Európa, Közel-Kelet és Afrika régió 54 országában működő Citi-vállalatok számára, illetve egyes funkciók esetében világszerte. További információk a www.citibank.hu weboldalon találhatók.

citi foundation logo

A Citi Alapítványról

A Citi Alapítvány a hátrányos helyzetű közösségek gazdasági fejlődésének előmozdításán, illetve e közösségek tagjai életszínvonalának emelésén dolgozik világszerte. Olyan kezdeményezéseket támogatunk, amelyek növelik a pénzügyi eszközökhöz való hozzájutás lehetőségeit, katalizátorszerepet töltenek be a fiatalok munkahelyteremtése terén, és új megközelítésben gondolkodnak gazdaságilag virágzó városok fejlesztéséről. A Citi Alapítvány a „több, mint adakozás” szemlélete révén a Citi és dolgozói kiemelkedő szaktudására építve éri el küldetését, és ösztönzi az innovációt. További információk a www.citifoundation.com weboldalon találhatók.

A Citiről

A Citi vezető globális bankként körülbelül 200 millió lakossági, vállalati, állami és intézményi ügyfelet szolgál ki világszerte több mint 160 országban és közigazgatási területen. A Citi a pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja ügyfelei számára, beleértve a lakossági banki szolgáltatásokat, a hiteleket, a vállalati és a befektetési szolgáltatásokat, az értékpapír-kereskedelmet, illetve a tranzakciós szolgáltatásokat és a vagyonkezelést.

További információ: www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://blog.citigroup.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi