A 2017-es Company Of The Year Competition idén Brüsszelben került megrendezésre. A három napos rendezvény idén is hatalmas élmény volt a fiatalok és a vendégek számára is.

Magyarországot a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium diáklányai, a The Billow képviselte, akik megnyerték a korábban megrendezésre kerülő hazai versenyt.

Hogy mi a Billow? Olvassátok el a bemutatkozásukat:

16864501_635897566602646_6156037566293494588_n
Történt már veletek olyan, hogy ki akartatok mozdulni egy napra a barátaitokkal játszani, lazulni de nem tudtátok milyen táskát vigyetek magatokkal?
Bármerre mentek, bármilyen időben, akár bent akár kint, bármikor előfordulhat, hogy sokat kell várnod és nem tudsz leüllni.
Az új Billow Bag tökéletes megoldás! Használhatod hátizsákként is és egy kényelmes párnává is át tudod alakítani! Mivel van egy külső vízálló rétege, így gond nélkül lerakhatod bármikor, bárhova. Belül pedig egy belső kis tasak van, amibe bele tudod tenni azokat a dolgokat, amiket magaddal szeretnél vinni. Ha pedig párnaként szeretnéd használni, akkor a belső tasakot egyszerűen a válladra kaphatod. Utazz kényelmesen a Billowwal!

_MG_4188_logo

A lánycsapat nagyon ügyesen vette a nemzetközi verseny akadályait és helyt álltak a feladatokon.

_MG_4185_logo

Köszönjük a csapat tagjainak, Bődey Katának, Coen Hannának, Morvai Kincsőnek, Náderi Annának, Lakatos Anitának a lelkiismeretes munkájukat illetve köszönjük Kepecs Judit tanárnőnek, hogy elkísérte a csapatot.

_MG_4612_logo