országos verseny

országos verseny

országos verseny

Nézd meg a zsűri korábbi kedvenceit!

2022 - 2023 tanév döntősei

Trubadúr

A Trubadúr Zrt. egy digitális művészeti galéria, amely nemcsak a fiatal művészeket köti össze közönségével, hanem összekapcsolja az online és offline világot is.

Picture2

Mesebeli Makramé

Újrahasznosított fonalak felhasználásával, kézzel készített makramék készítése, egyedi minták alapján.

ReToy

A ReToy újrahasznosított anyagokból – megunt farmerokból – készít kisállatok számára játékokat.

Fánk Projekt

A Fánk Projekt célja a környezet megóvása olyan módon, hogy a vásárló egy jelképes kitűző megvásárlásával egy faültetést támogat, amely a jövő záloga.

Reflect Company

A Reflect Company fő termékcsoportja a GloWing, egy cipőfűzőre felszerelhető, fényvisszaverős szárny.

2021 - 2022 tanév döntősei

Parrot Pallet

Kidobásra ítélt raklapokból készítenek különböző bútorokat kertbe, lakásba, valamint kisebb használati tárgyakat gyártanak, amik megkönnyítik a mindennapi életet. Minden tárgy készítésénél szem előtt tartva a környezettudatosságot és a tartósságot.

Hilaro

Társasjáték gyártás. Az érték ajánlatunk az, hogy közösséget teremtünk és összehozzuk azokat a közösségeket, amelyek szétestek, legyen ez a kovid vagy bármilyen más tényező miatt. Játékunk az örömön és a minőségi offline együttléten alapul. Azt gondoljuk, hogy egy közösség építésében ez az elem, hogy egy térben játszunk különösen fontos.

Csók Csók Puszi

Egyedi tervezésű dizájn táskák gyártása, amellyel az érintetteket inspirálják és gondolatokat ébresszenek a vásárlókban a termékeken keresztül. A táskákon lévő, egyedi grafikák elősegítik azt, hogy az önismerettel többet foglalkozzanak, magukba nézzenek és esetlegesen fejlődjön a személyiségük, világnézetük.

FutuRe

A FutuRe diákvállalkozás egy újrahasználható, környezetbarát alternatívát nyújt az eldobható, egyszerhasználatos szendvicscsomagolóknak. Ez a Re-csomagoló.A termékük professzionális minőséget és rendkívüli dizájnt nyújt a fogyasztónak. Hosszútávon kifizetődő, ugyanis nem kell költeni újabb és újabb fóliára, zacskóra vagy dobozra. Nincs semmi változás a mindennapokban, viszont így is óriási a hatása a környezetünkre nézve.

FungoNero

Fő tevékenységük: kidobásra ítélt, de jó állapotú ruhaanyagok újrafelhasználása: 3 területet érintünk a textilhulladék újrafelhasználása során: ruhafelújítás, scrunchie készítés, pohárdress. A ruhafelújításnál a gyerekruhákra fókuszálunk, mert azokat hamar kinövik a gyerekek, és többszörösen felhasználhatóak, a scrunchiekkal, pohárdressel szettet tudnak alkotni. A termékek előállításakor szinte 0 százalék a hulladék előállításunk, mivel maga a termék sem igényel összefüggő, nagy mennyiségű textilt, így rávarrásos, hímzéses, és kézi technikával többféle anyaggal tudunk egyszerre dolgozni.

Partnerünk a vállalkozásfejlesztésben